ABOUT


18. 

Is geboren op zeven mei, een stiertje dus (oh is all makes sense now!). Studeert momenteel he-le-maal niets maar hoopt volgend jaar verpleegkunde te studeren in het prachtige Amsterdam, wonend in een geweldig appartement op de tiende verdieping met een geweldig uitzicht. Maakt af en toe foto's - voornamelijk selfies maar dan in hoge kwaliteit (want je hebt jezelf altijd bij de hand), maar heeft ook een zwak voor architectuur en landschappen en dat soort ongein wat het volgende onderwerp opbrengt;
 Citytripjes en backpacktripjes zijn geweldig, maar wilt uiteindelijk toch ergens in het buitenland settelen in een stad/plaatsje wat liefde op het eerste gezicht is/was. (Op dit moment heeft een plekje in de bergen haar hart veroverd maar weet niet of ze zó afgezonderd kan leven 365 dagen in het jaar.)
Heeft spijt dat ze alle talen heeft laten vallen dus doet een poging om de Franse taal er een beetje in te krijgen maar wilt later ook beginnen aan Duits - daarom. Naast zeeën van vrije tijd worden er veel koffies gemaakt als barista in een van de hipste(r) koffietentjes van de eeuw (en wereld) (of mag ik dit niet zo noemen?) en stippel mijn toekomstplan uit - wat om de dag verandert.

Note: Het is overigens niet zo dat ik elke dag of elke week hier iets op zet - gewoon van die momentjes die het delen waard zijn (of het feit dat ze misschien jaloersmakend zijn is ook leuk), al weiger ik make-up en shoplogjes te plaatsen want bah. 

Vragen mag altijd, ik bijt niet!
Joe!